Magatzem de fustes per al professional

7 a 13h - 15 a 18.30h

Dissabtes tancat

  • Twitter Social Icon

Tel: 93 668 21 12

Avda barcelona 235 Molins de rei

Buscar

NOU MATERIAL NANOTECH MATTDisposem d’un material nano tecnològic súper mat per al disseny d’interiors, el Fenix NTM. Material innovador creat per a aplicacions de disseny d’interior per Arpa Industriale. La superfície exterior de Fenix NTM s’obté amb l’aplicació de la nanotecnologia i es caracteritza per l’ús de resines acríliques que són endurides i fixades a través d’un procés de Electron Beam Curing.

Amb una baixa reflectància de la llum, la seva superfície és extraordinàriament mat, anti empremta digital, suau al tacte, resistent al ratllat, a l’abrasió, al frec i a la calor seca. Resisteix molt bé als cops, als solvents àcids i als reactius d’ús domèstic. Higiènic i fàcil de netejar. També és hidròfug i anti floridura.

Per a múltiples aplicacions en àmbit residencial o comercial: de les cuines als banys, com a material per als fogons, per revestir les portes dels armaris i de la casa o les parets, per a parets anti esquitxades; en el sector hoteler, en el sanitari o en elements de mobiliari com a taules, llibreries, cadires i envans.113 vistas